Gelakt buikspek "Duroc d'Olives" | € 17,00 |
Bordje gedroogde ham "Menapii" | € 17,00 |
Gefrituurde visreepjes | tartaar | € 15,00 |
Aziatisch mandje mix van Thaise hapjes (8 stuks) |
€ 16,00 |
Babbel knabbel mix van artisanale kroketten (10 stuks) |
€ 16,00 |
Plank d’Abdij fijne vleeswaren |
€ 18,00 |
Plank d’Abdij de luxe (2 pers.) warme en koude tapas |
€ 20,00 |
Plank d'Abdij de luxe (4 pers.) warme en koude tapas |
€ 30,00 |
Spaanse tapasplank (2 pers.) chorizo | Ibericoham | chorizo & Iberico tapaskroketjes |
€ 18,00 |
Spaanse tapasplank (4 pers.) chorizo | Ibericoham | chorizo & Iberico tapaskroketjes |
€ 28,00 |
Duo van ambachtelijke kroketten garnaal- en kaaskroket |
€ 17,00 |
Ambachtelijke garnaalkroketten (2 st.) | € 19,00 |
Ambachtelijke kaaskroketten (2 st.) | € 15,00 |
Scampi diabolique | € 17,00 |
Carpaccio bonbon limousin truffelmayonaise | rucola | parmezaan |
€ 19,00 |
Salade geitenkaas | spek | honing | € 18,00 |
Ierse filet pur | € 35,00 |
Steak limousin | € 27,00 |
Entrecote limousin topper van de chef - ± 350 gram |
€ 30,00 |
Black Angus burger whisky mapple saus | cheddar | spek |
€ 24,00 |
Côte à l'os (1 pers.) ± 600 gram |
€ 40,00 |
Paling gebakken | € 32,00 |
Paling op wijze van de chef roomsaus |
€ 35,00 |
Slibtongen (3 stuks) |
Dagprijs |
Coquilles pancetta | pastinaakcrème | zeekraal | beurre blanc |
€ 36,00 |
Stoofpotje van Noordzeevis met vis van het moment |
€ 30,00 |
Gamba's wilde rijst | kruidenboter |
€ 32,00 |
Veggie taco's | € 20,00 |
Vegan avocadoburger | € 17,00 |
Salade van risotto caprese kroketten | € 20,00 |
Kroket van tomaat | mozzarella (3 stuks) |
€ 21,00 |
Kipfilet | € 12,00 |
Steak | € 14,00 |
Burger | € 13,00 |
Ribbetje | € 14,00 |
Gefrituurde visreepjes | € 13,00 |
Slibtong 1 stuk |
€ 14,00 |
Gratis kinderijsje (1 bol) bij alle kindergerechten